27.11.2016 "ЗАКРЫТИЕ СЕЗОНА"

У цьому розділі публікується інформація про минулу гру, а також відгуки учасників цього заходу.

Модератор: Организаторы

Відповісти
Electric

Military Police Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Науковий фахівець Ентузіаст Автор Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Майстер на всі руки За оборону Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий організатор сезону
Майор
Нагороди: 18
Has thanked: 986 times
Been thanked: 747 times

Re: 27.11.2016 "ЗАКРЫТИЕ СЕЗОНА"

Повідомлення Electric »

richard писав:Хотелось бы уточнить, на каком полигоне будет проводится мероприятие и цену.

я думаю, сегодня вечером будет извесно
https://www.facebook.com/groups/284833805310514/ Вступаем в группу
Electric

Military Police Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Учасник проєкту A.R.M.S. Науковий фахівець Ентузіаст Автор Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Майстер на всі руки За оборону Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий організатор сезону
Майор
Нагороди: 18
Has thanked: 986 times
Been thanked: 747 times

Повідомлення Electric »

определились с полигоном.
Это "ГОРОДОК".
что касается таймингов - в разработке.
со взносом ещё не определились
https://www.facebook.com/groups/284833805310514/ Вступаем в группу
Mort

Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Прапорщик
Нагороди: 9
Has thanked: 337 times
Been thanked: 170 times

Повідомлення Mort »

+1 Внекомандник, ВБ. привод АК-47 в пределах допуска ФСУ
Зображення
Gosha

Military Police Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Майор
Нагороди: 27
Has thanked: 1172 times
Been thanked: 1301 time

Повідомлення Gosha »

Glebus писав:Всем привет! Делать закрытие надо! Красиво и весело! :grin:
Для страждущих: С оружейными баронами я договорился!

Не знаю, не знаю, а как это понимать http://forum.strike.od.ua/showthread.php?t=2573 , а говорили мараторий на игры в эти дни, оказывается как всегда.
В связи с этим ВОПРОС: почему так ?
Солдат не хочет убивать,
но умеет это хорошо делать
CDMAN

Організатор ігор Збройний барон Зброяр Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Ветеран одеського страйкболу - 15 років в страйкболі. "Гра частина тебе"
Полковник
Нагороди: 17
Has thanked: 155 times
Been thanked: 361 time

Повідомлення CDMAN »

Гоша предлагаю провести закрытие со своими ,в дружественной обстановке .
dem4uk

Military Police Співробітники СБ Military Poli MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Младший лейтенант
Нагороди: 10
Has thanked: 238 times
Been thanked: 305 times

Повідомлення dem4uk »

Armada_Gosha писав:

Не знаю, не знаю, а как это понимать http://forum.strike.od.ua/showthread.php?t=2573 , а говорили мараторий на игры в эти дни, оказывается как всегда.

А Док с кем-то считается? я не думаю что проблема в здешних оргах. я Думаю что просто желание Дока заработать, не более
Kazimir

Відзнака "Реконструктор\М За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Старшина
Нагороди: 5
Has thanked: 377 times
Been thanked: 176 times

Повідомлення Kazimir »

А может Glebus ответит на поставленный Гошей вопрос???

CDMAN писав:Гоша предлагаю провести закрытие со своими ,в дружественной обстановке .
Можно список "своих"?

dem4uk писав:А Док с кем-то считается? я не думаю что проблема в здешних оргах. я Думаю что просто желание Дока заработать, не более
А кто с кем считается? Делаете игры бесплатно? Кто не хочет заработать?
Нация, забывшая свою историю, больше не является нацией. А является лишь группой людей, временно занимающих некоторую территорию.
Valmar

Організатор ігор Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Прапорщик
Нагороди: 3
Has thanked: 116 times
Been thanked: 122 times

Повідомлення Valmar »

dem4uk писав:
Armada_Gosha писав:

А Док с кем-то считается? я не думаю что проблема в здешних оргах. я Думаю что просто желание Дока заработать, не более

Зображення
Sedoi

За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі
Старшина
Нагороди: 3
Has thanked: 304 times
Been thanked: 66 times

Повідомлення Sedoi »

Валера как всегда!!!!!!!!!!!!
Glebus

MIB Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Автор Учасник проєкту UNIT Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий організатор сезону
Младший лейтенант
Нагороди: 11
Has thanked: 251 time
Been thanked: 501 time

Повідомлення Glebus »

Напоминаю, что мораторий, распространяется на данный ресурс! На любом другом ресурсе ( однокласники, вконтакте, на форуме ЦРУ и т.д. ), каждый из вас может повесить на 27 ноября этого года, "Супер Проект Года" НО.....)
Доку было предложено участвовать в "Закрытии сезона" Подумав и взвесив все за и против, он отказался. Завес у себя на ресурсе, на 27 число игры, говорит о не участии в брендовых проектах "Открытие сезона", "Закрытие сезона", "Новогодняя игра".

Возможно у некоторых, есть желание возбудиться до игры и устроить здесь спич на тему " Кто в столовой спиз....л ложку" Мне кажется, это не надо делать.
Здесь конкретные предложения, регистрация и помощь в организации. Спасибо за внимание!
Відповісти

Повернутись до “Минулі ігри”