Call of Duty 28 июля (Бэта версия)

У цьому розділі публікується інформація про минулу гру, а також відгуки учасників цього заходу.

Модератор: Организаторы

Dolphin

Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Голова коаліції PMC Відзнака "Реконструктор\М Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир Тактичний командир За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Генерал-майор
Нагороди: 15
Has thanked: 292 times
Been thanked: 428 times

Re: Call of Duty (июль)

Повідомлення Dolphin »

Зачем усы??? Лучше снаряги как у него :thumbsup:
Government Men
Те кто останется в живых, будут завидовать мертвым!

Зображення
Lesnik

Military Police Співробітники СБ Military Poli MIB Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Науковий фахівець Ентузіаст Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий організатор сезону
Подполковник
Нагороди: 17
Has thanked: 75 times
Been thanked: 373 times

Повідомлення Lesnik »

Как я понял будет Блек Опс, а не Модерн Варфар. Так что про Прайса и иже с ними забудьте)
"фокус не в том, что бы жить вечно....а что бы оставаться самим собой вечно"
MARIO

Командир страйкбольної Команди Відзнака "Реконструктор\М Стратегічний командир Тактичний командир Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Майор
Нагороди: 7
Has thanked: 1073 times
Been thanked: 388 times

Повідомлення MARIO »

Топик: Call of Duty (июль)
Mtv-2 писав:1 Название игры: Охота на пиранью

Lesnik писав:Как я понял будет Блек Опс, а не Модерн Варфар)

Так что же все-таки будет?! Мейсон vs. Мазур? :banghead: :banghead: :banghead:
Nothing is what it seems...
Ajax

Командир страйкбольної Команди
Старший солдат
Нагороди: 1
Has thanked: 28 times
Been thanked: 15 times

Повідомлення Ajax »

На всякий случай берите установочные диски обеих игр.
Bietan jarrai!
Kaiser_Soze
Старший солдат
Been thanked: 14 times

Повідомлення Kaiser_Soze »

Lesnik писав:Как я понял будет Блек Опс, а не Модерн Варфар. Так что про Прайса и иже с ними забудьте)

Может автор выбрал обоину которая ему понравилась :shock: В теме указывались маски, насколько помню персонажей в Black Ops, в масках не было. Да и игра была не фонтан.
Вот наши герои:
Зображення :D

Дельфин писав:Зачем усы??? Лучше снаряги как у него :thumbsup:

Я выбираю бюджетный вариант :grin:
Амбиции и готовность идти в бой — две разные вещи, особенно когда перед тобой враг. (Отто Кариус)
Фенрир

Відзнака "Реконструктор\М Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Подполковник
Нагороди: 5
Has thanked: 628 times
Been thanked: 504 times

Повідомлення Фенрир »

Зображення
Предвижу на полигоне крики: "Лалка!!1!!!1САСАЙ!111азазазазаза!!!!" , "НУУУУУБ!" , "Вася я тащщщуууу!!!" , "гребаный ВХ" , "хост отстой!!!" , "крыса/кэмпер!!!11!1!" и т.д.,и т.п.
Я ЗА ОДНОПОЛЫЕ ДРАКИ!!!
Lesnik

Military Police Співробітники СБ Military Poli MIB Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Науковий фахівець Ентузіаст Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Кращий організатор сезону
Подполковник
Нагороди: 17
Has thanked: 75 times
Been thanked: 373 times

Повідомлення Lesnik »

А картинка с блек опс. Короче назвать назвали. А куда мостырить не придумали
"фокус не в том, что бы жить вечно....а что бы оставаться самим собой вечно"
Smoke

Командир страйкбольної Команди Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Учасник Нормано-Сільванського Тактичний командир За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Подполковник
Нагороди: 10
Has thanked: 721 time
Been thanked: 1056 times

Повідомлення Smoke »

Зображення
Зображення
Nipkins

Інструктор Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Генерал-майор
Нагороди: 3
Has thanked: 1247 times
Been thanked: 331 time

Повідомлення Nipkins »

Трілляки :)
Зображення
Як парость виноградної лози,
Плекайте мову. Пильно й ненастанно
Політь бур′ян. Чистіша від сльози
Вона хай буде.
Pahtet
Рядовой
Has thanked: 9 times
Been thanked: 1 time

Повідомлення Pahtet »

дело такого рода, я новичок в страйке и вот хочу знать стоит мне ехать на такую игру?
Відповісти

Повернутись до “Минулі ігри”