Флагман. Parte terza. 29 сентября

У цьому розділі публікується інформація про минулу гру, а також відгуки учасників цього заходу.

Модератор: Организаторы

Відповісти
Bankir

Польовий санітар Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Младший сержант
Нагороди: 3
Has thanked: 112 times
Been thanked: 34 times

Re: Флагман. Parte terza. 29 сентября

Повідомлення Bankir »

Indeets писав:Спасибо всем за игру.
Только падайте при попадании, пожалуйста ! Не стесняйтесь отыгрывать :).

+ 1 за не стесняйтесь падать))
+ 1 спасибо всем за хорошую игру
Востаннє редагувалось 29 вересня 2013 21:43 користувачем Bankir, всього редагувалось 1 раз.
V.I.P.
Abbice

Заступник командира страйкболь Відзнака "Реконструктор\М Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Сержант
Нагороди: 4
Has thanked: 8 times
Been thanked: 40 times

Повідомлення Abbice »

Всем спасибо за игру.
Хоть началась она с негатива из-за привода, но благодаря хорошим людям я снова вернулся в строй =)
Как обычно, порадовало отсутствие каких-либо разборок или же открытого негатива.

P.S. прошу пехотинца, с которым мы перекинулись парой слов о мед. страховке, черкануть в личку
Gosha

Military Police Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Майор
Нагороди: 27
Has thanked: 1172 times
Been thanked: 1301 time

Повідомлення Gosha »

Да, тоже остался доволен даже очень и как бы банально это не звучало, как приятен вкус победы после двух поражений подряд. NATO спасибо Вам, сегодня Вы были на высоте. :hello: :hello: :hello:
Солдат не хочет убивать,
но умеет это хорошо делать
SkyBasta

За оборону За штурм Польовий санітар Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Капитан
Нагороди: 7
Has thanked: 146 times
Been thanked: 82 times

Повідомлення SkyBasta »

Спасибо всем! За антуражный вид, отыгрышь и вообще все антуражное)) Всегда ваш любимый доктор Капрал Джеймс Тейлор, 3 батальон 8 полк рота Кило 26 Экспедиционный корпус :wave: :wave: :wave: :wave:
Господь Бог разделил людей на сильных и слабых, а Полковник Кольт уравнял их шансы
Dol

Відзнака "Реконструктор\М Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі
Старший сержант
Нагороди: 2
Has thanked: 23 times
Been thanked: 93 times

Повідомлення Dol »

Баста, ты меня прости, но блин или я идиот или покажи мне пожалуйста тут где у ВСМ США есть ранг капрала?
Зображення

я понимаю что медик это класно, но определись наконец или ты флотский ПРИДАНЫЙ временно корпусу или ты морпех.
Sover

Командир страйкбольної Команди Зброяр Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Альянс "ПосКот" Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Сержант
Нагороди: 13
Has thanked: 73 times
Been thanked: 41 time

Повідомлення Sover »

Bankir писав:
Indeets писав:Спасибо всем за игру.
Только падайте при попадании, пожалуйста ! Не стесняйтесь отыгрывать :).

+ 1 за не стесняйтесь падать))
+ 1 спасибо всем за хорошую игру

+1 за хорошую игру!
Не стоит верить моей улыбке.
Я легко всажу вам пулю в лоб, с улыбкой на
лице.
dasti_2010

Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі
Рядовой
Нагороди: 1

Повідомлення dasti_2010 »

всем большое спасибо за хорошую игру!)
Samec

Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Тактичний командир За штурм Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Сержант
Нагороди: 8
Has thanked: 134 times
Been thanked: 89 times

Повідомлення Samec »

и когда будут фотоотчёты?)
тихо сзади подошёл, дело сделал и ушёл )))
Pushok

Стратегічний командир За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Младший сержант
Нагороди: 9
Has thanked: 285 times
Been thanked: 57 times

Повідомлення Pushok »

Скажу только одно - Молодцы :hello: , красиво отиграли :cool: , красиво умирали :cray: , красиво овации сорвали :yahoo: , так держать :beg: . Не количеством, а качеством! Браво Всем! Главное - держать Его в тонусе....
Война - войной, но обед строго по расписанию!
SkyBasta

За оборону За штурм Польовий санітар Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Капитан
Нагороди: 7
Has thanked: 146 times
Been thanked: 82 times

Повідомлення SkyBasta »

Dol писав:Баста, ты меня прости, но блин или я идиот или покажи мне пожалуйста тут где у ВСМ США есть ранг капрала?
Зображення

я понимаю что медик это класно, но определись наконец или ты флотский ПРИДАНЫЙ временно корпусу или ты морпех.

Если скажу флотское звание не все поймут) А так я назвал Капрала так как оно эквивалентно флотскому =)
Господь Бог разделил людей на сильных и слабых, а Полковник Кольт уравнял их шансы
Відповісти

Повернутись до “Минулі ігри”