объединительно-примирительная пилотка "Падение режима" 15.06

У цьому розділі публікується інформація про минулу гру, а також відгуки учасників цього заходу.

Модератор: Организаторы

Відповісти
fakefreaky

Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Прапорщик
Нагороди: 2
Has thanked: 375 times
Been thanked: 266 times

Re: объединительно-примирительная пилотка "Падение режима" 1

Повідомлення fakefreaky »

кхм, вот оно чо оказывается.
Sphinx

Командир страйкбольної Команди Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Генерал-лейтенант
Нагороди: 8
Has thanked: 749 times
Been thanked: 296 times

Повідомлення Sphinx »

Неужто Коля Рио приедет, да ещё и не оргом, а играть?? :)) Дааа, эта игра поистине станет легендой Одесского страйкбола )))))
Rise and rise again - until lambs become lions.
Женя Эйс

Заступник командира страйкболь Почесний гуморист Відзнака "Реконструктор\М Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир Тактичний командир За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Маршал
Нагороди: 15
Has thanked: 539 times
Been thanked: 970 times

Повідомлення Женя Эйс »

Я думаю все понимают, что один полигон можно взять за бутылку виски на игру, а на другой нужно взнести, причем ощутимую сумму.

Поехать на коровники и заплатить 30-40 грн или поиграть в городе и заплатить 50 грн - это равносильно.
НО если для кого-то эта игра дорогая, то он просто не едет на нее.

Никто не говорил, что страйкбол - это дешевый спорт друзей.
BoShMan

Ентузіаст Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Сержант
Нагороди: 9
Has thanked: 183 times
Been thanked: 52 times

Повідомлення BoShMan »

Я согласен заплатить 50 грн если не будет Артема Бочарова и его команды маклаудов :) А вообще спрос рождает предложение, у нас американцев демократия и свободный рынок - хочешь ехай, не хочешь не ехай. :D
Assault

За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старшина
Нагороди: 3
Has thanked: 137 times
Been thanked: 70 times

Повідомлення Assault »

Скажу коротко ))) Как очевидец)))

Полигон - Жесткий УРБАН ))) Такого масштабного в черте города я не знаю вообще!

По этому цена Оправдана!

З.Ы. И не важно, зарабатывают ребята на этом или хотят выйти в ноль...
:hello:
Si vis pacem, para bellum
T.E.C.T

Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший сержант
Нагороди: 2
Has thanked: 250 times
Been thanked: 90 times

Повідомлення T.E.C.T »

игровая вся территория полигона или только урбан?
Женя Эйс

Заступник командира страйкболь Почесний гуморист Відзнака "Реконструктор\М Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир Тактичний командир За оборону Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу
Маршал
Нагороди: 15
Has thanked: 539 times
Been thanked: 970 times

Повідомлення Женя Эйс »

будет задействована ВСЯ ДОСТУПНАЯ территория.
Здание из ролика - это только малая часть, как я и указывал.
RIO

Командир страйкбольної Команди Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Майор
Нагороди: 6
Has thanked: 47 times
Been thanked: 222 times

Повідомлення RIO »

Sphinx писав:Неужто Коля Рио приедет, да ещё и не оргом, а играть?? :)) Дааа, эта игра поистине станет легендой Одесского страйкбола )))))

Ага) Надеюсь и Микс будет) Как же я могу отказать себе в удовольствии дать Эйсу взнос?))) :grin:
Только фильтр, бан, приват и массовые расстрелы спасут страйкбол.
[Злой, жестокий, бездуховный, придирчивый сноб]
vedmak

Special Forces Group (Одеса)
Младший сержант
Нагороди: 1
Has thanked: 12 times
Been thanked: 2 times

Повідомлення vedmak »

RIO писав:Ага) Надеюсь и Микс будет) Как же я могу отказать себе в удовольствии дать Эйсу взнос?))) :grin:

Дать взнос?) ммм... звучит заманчиво +1 :)
MiX Military Xtremal

Military Police Командир страйкбольної Команди Організатор ігор Науковий фахівець Ентузіаст Автор Учасник Нормано-Сільванського Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Лейтенант
Нагороди: 13
Has thanked: 168 times
Been thanked: 331 time

Повідомлення MiX Military Xtremal »

Буду. Я в паре кварталов оттуда живу. :grin:
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja! Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput!
Відповісти

Повернутись до “Минулі ігри”