ИГРА 7.12.14 "Я не замерз!" - от создателей Gearbox v.3!!!

У цьому розділі публікується інформація про минулу гру, а також відгуки учасників цього заходу.

Модератор: Организаторы

Skiff

Командир страйкбольної Команди Інструктор Голова коаліції NATO. Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир Тактичний командир За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" За допомогу в розвитку клубу Кращий командир сезону
Младший лейтенант
Нагороди: 19
Has thanked: 704 times
Been thanked: 422 times

Re: ИГРА 7.12.14 "Я не замерз!" - от создателей Gearbox v.3

Повідомлення Skiff »

Буду +1
V1cToR

Командир страйкбольної Команди За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Младший сержант
Нагороди: 4
Has thanked: 110 times
Been thanked: 43 times

Re: ИГРА 17.12.14 "Я не замерз!" - от создателей Gearbox v.

Повідомлення V1cToR »

murchik-kaskad писав:Что входит в 40грн. на Гаррисон форте? Если с собой еще и 2л. воды везти. :good:

За 50 грн у Бачарова тебя все устраивало... а вот 40 грн как то тебе не понравилось... странно как то.... :confused: :confused:
Зображення
Smael

За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший солдат
Нагороди: 3
Has thanked: 80 times
Been thanked: 47 times

Повідомлення Smael »

Всего за 40 гривен Вы сможете поиграть не только на шикарном полигоне Гаррисон Форт, но так же лицезреть прекрасных ребят в чернухе из команды СТ-6! и не просто посмотреть, а даже пострелять в них! Поверьте, это наслаждение того стоит! :о)))))
Курение вызывает желание выпить, закусить, снять девок, заняться сексом и закурить снова.
Boryslav

Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За штурм Польовий санітар Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Переможець турніру Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Лейтенант
Нагороди: 10
Has thanked: 572 times
Been thanked: 506 times

Повідомлення Boryslav »

Smael писав:Всего за 40 гривен Вы сможете поиграть не только на шикарном полигоне Гаррисон Форт, но так же лицезреть прекрасных ребят в чернухе из команды СТ-6! и не просто посмотреть, а даже пострелять в них! Поверьте, это наслаждение того стоит! :о)))))

Заверните 2 пожалуйста )))
CDMAN

Організатор ігор Збройний барон Зброяр Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Ветеран одеського страйкболу - 15 років в страйкболі. "Гра частина тебе"
Полковник
Нагороди: 17
Has thanked: 155 times
Been thanked: 361 time

Повідомлення CDMAN »

Требуются наблюдатели !!!
Должность оплачивается !!!
AGAT
Рядовой
Has thanked: 2 times
Been thanked: 2 times

Повідомлення AGAT »

2.Ак105
gosp
Рядовой
Has thanked: 1 time

Повідомлення gosp »

+1
ак74
murchik-kaskad

Заступник командира страйкболь Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Переможець турніру Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" За допомогу в розвитку клубу
Сержант
Нагороди: 16
Has thanked: 130 times
Been thanked: 117 times

Re: ИГРА 17.12.14 "Я не замерз!" - от создателей Gearbox v.

Повідомлення murchik-kaskad »

V1cToR писав:
murchik-kaskad писав:Что входит в 40грн. на Гаррисон форте? Если с собой еще и 2л. воды везти. :good:

За 50 грн у Бачарова тебя все устраивало... а вот 40 грн как то тебе не понравилось... странно как то.... :confused: :confused:

Я к тому,что кроме карт больше ничего нет,а цены за полигоны я знаю.
Никто кроме нас !
Gosha

Military Police Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Майор
Нагороди: 27
Has thanked: 1172 times
Been thanked: 1301 time

Повідомлення Gosha »

Ребята давайте не будем считать чьи-то деньги, цены все и так знают, поэтому хотелось бы в будующем, чтоб выяснять... что у кого и по чем не надо пожалуйста, если кому то не подходит остаётся дома. :hello:
Солдат не хочет убивать,
но умеет это хорошо делать
fakefreaky

Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Прапорщик
Нагороди: 2
Has thanked: 375 times
Been thanked: 266 times

Повідомлення fakefreaky »

чайку бы на респах :)
Відповісти

Повернутись до “Минулі ігри”