14 Мая 2017 Помиссионка

У цьому розділі публікується інформація про минулу гру, а також відгуки учасників цього заходу.

Модератор: Организаторы

dem4uk

Military Police Співробітники СБ Military Poli MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Младший лейтенант
Нагороди: 10
Has thanked: 238 times
Been thanked: 305 times

Re: 14 Мая 2017 Помиссионка

Повідомлення dem4uk »

Друзья...сходил я значит за сигаретами и вернулся мокрый как девушка при виде Джонни Деппа...если эта гадость (дождь) не прекратится то я буду очень грустен, а мы с Вами не поиграем. в Общем - следим за погодой!
MCdefkon
Рядовой

Повідомлення MCdefkon »

+2 мултикам при условии если игра состоится, ждём подтверждение с утра!
Boryslav

Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За штурм Польовий санітар Майстерний Розвідник За волю до перемоги. Переможець турніру Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Лейтенант
Has thanked: 572 times
Been thanked: 506 times

Повідомлення Boryslav »

dem4uk писав:Друзья...сходил я значит за сигаретами и вернулся мокрый как девушка при виде Джонни Деппа...если эта гадость (дождь) не прекратится то я буду очень грустен, а мы с Вами не поиграем. в Общем - следим за погодой!

Как ты мог промокнуть ? Тыжстрайкболист !!!
dem4uk

Military Police Співробітники СБ Military Poli MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Затятий гульвіса Учасник проєкту UNIT Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Младший лейтенант

Повідомлення dem4uk »

Boryslav писав:
dem4uk писав:Друзья...сходил я значит за сигаретами и вернулся мокрый как девушка при виде Джонни Деппа...если эта гадость (дождь) не прекратится то я буду очень грустен, а мы с Вами не поиграем. в Общем - следим за погодой!

я пытался физике объяснить это...не вышло...
Kael

Зброяр Відзнака "Реконструктор\М За оборону Польовий санітар Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Старший солдат
Нагороди: 6
Has thanked: 4 times
Been thanked: 12 times

Повідомлення Kael »

dem4uk писав:
Boryslav писав:

я пытался физике объяснить это...не вышло...

Ну хоть форма постиралась. Во всём нужно видеть хорошее...
V1cToR

Командир страйкбольної Команди За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Младший сержант
Нагороди: 4
Has thanked: 110 times
Been thanked: 43 times

Повідомлення V1cToR »

дождя нет можно ехать!!!
Зображення
Ozone

Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Тактичний командир За оборону За штурм Польовий санітар Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Полковник
Нагороди: 14
Has thanked: 532 times
Been thanked: 596 times

Повідомлення Ozone »

Так что, игра будет?
Зображення
Зображення
Зображення
dem4uk

Младший лейтенант

Повідомлення dem4uk »

Друзья...очень Жаль. но погода против того чтоб мы сегодня нормально отдохнули. Сожалею. Но игра отменяется ...уже льет на улице, а дальше будет только хуже. Увы полигон не крытый. Обещаю в дальнейшем исправить упущение и сделать игру еще больше и лучше)
Gosha

Military Police Командир страйкбольної Команди Учасник проєкту A.R.M.S. Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT Стратегічний командир Тактичний командир За оборону За штурм Майстерний Розвідник Невтомний боєць За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Кращий командир сезону
Майор
Нагороди: 27
Has thanked: 1172 times
Been thanked: 1301 time

Повідомлення Gosha »

Очень жаль :cray: не дали "какашку" помесить )))
Солдат не хочет убивать,
но умеет это хорошо делать
CDMAN

Організатор ігор Збройний барон Зброяр Ентузіаст Учасник проєкту «Syria» Учасник проєкту UNIT За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя" Ветеран одеського страйкболу - 15 років в страйкболі. "Гра частина тебе"
Полковник
Нагороди: 17
Has thanked: 155 times
Been thanked: 361 time

Повідомлення CDMAN »

Я уже одной ногой был в машине ((((((((
Закрито

Повернутись до “Минулі ігри”