Семинар радиосвязь и картография. 31/03 в 17-00 Юнит

У цьому розділі публікується інформація про минулу гру, а також відгуки учасників цього заходу.

Модератор: Организаторы

looong

Учасник проєкту UNIT Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі
Старший лейтенант
Нагороди: 2
Has thanked: 20 times
Been thanked: 144 times

Семинар радиосвязь и картография. 31/03 в 17-00 Юнит

Повідомлення looong »

За время увлечения страйкблом накопился определенный опыт радиосвязи и картографии. Так как я в данный момент имею травму ноги и бегать по полигонам не могу, то буду рад вам в формате открытого и ненапряжного диалога рассказать про данные дисциплины.

Радио
Я продемонстрирую вам различную аппаратуру (реальное железо). Расскажу покажу. Объясню в чем разница между FRS и Low Band или LPD/PMR, прочие технические термины и понятия. В чем отличается РЕЗИНКА от ПОЛВОЛНЫ, что такое противовес. Чем заменить семейство Советских радиостанцию типа Р-105М, Р-108М, Р-109М и им подобных, есть ли смысл таскать на спине тяжесть когда можно обойтись портотивкой с хорошей антенной. Где и как регистрировать радиостанции и что для этого нужно.

Карты
Как читать карту ГШ. Как совместить показания GPS и старой Советской карты ГШ. Азимут. Легенда азимутов. Пара шагов. Улитка дистанция ориентир и пр нюансы.

п.с.
Если у вас есть что изложить народу буду рад сам выслушать ваш доклад. Обращайтесь в личку.
Семинар бесплатный, но если вам понравится моё выступления то, от угощений после не откажусь. :grin:
Ремонт и прошивка радиостанций.
VK
ALFAPITHON

Учасник проєкту A.R.M.S. Учасник Нормано-Сільванського Учасник проєкту UNIT Учасник Нормано-Сільванського За волю до перемоги. Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" За допомогу в розвитку клубу
Генерал-майор
Нагороди: 8
Has thanked: 361 time
Been thanked: 346 times

Re: Семинар радиосвязь и картография. 31/03 в 17-00 Юнит

Повідомлення ALFAPITHON »

я буду... во всяком случае очень хочется
Зображення
OTIS

Учасник Нормано-Сільванського Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Младший лейтенант
Нагороди: 3
Has thanked: 110 times
Been thanked: 85 times

Повідомлення OTIS »

С удовольствием бы посетил!)
Барс

Командир страйкбольної Команди Відзнака "Реконструктор\М За штурм Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Сержант
Нагороди: 7
Has thanked: 105 times
Been thanked: 85 times

Повідомлення Барс »

Присоединяюсь!
Aver

Ентузіаст
Старший сержант
Нагороди: 1
Has thanked: 92 times
Been thanked: 130 times

Повідомлення Aver »

Присоединяюсь
Ozone

Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Тактичний командир За оборону За штурм Польовий санітар Майстерний Розвідник Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Полковник
Нагороди: 14
Has thanked: 532 times
Been thanked: 596 times

Повідомлення Ozone »

я тоже с удовольствием прослушал бы данную лекцию. :hello:
Зображення
Зображення
Зображення
Denis_M

Командир страйкбольної Команди Інструктор Відзнака "Реконструктор\М За штурм Майстерний Розвідник Переможець турніру Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Сержант
Нагороди: 13
Has thanked: 89 times
Been thanked: 46 times

Повідомлення Denis_M »

Постараюсь быть очень интересует ориентирование
НІХТО КРІМ НАС
Nipkins

Інструктор Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій"
Генерал-майор
Нагороди: 3
Has thanked: 1247 times
Been thanked: 331 time

Повідомлення Nipkins »

*мысли вслух
Надеюсь, после этого семинара я перестану по 30 раз спрашивать одно и то же.
Зображення
Як парость виноградної лози,
Плекайте мову. Пильно й ненастанно
Політь бур′ян. Чистіша від сльози
Вона хай буде.
ALF

Заступник командира страйкболь Ентузіаст Учасник Нормано-Сільванського За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
Старший лейтенант
Нагороди: 8
Has thanked: 104 times
Been thanked: 210 times

Повідомлення ALF »

Постараюсь быть.
VIDERE NEC VIDERI
Arn

MIB Командир страйкбольної Команди Ентузіаст Інструктор Відзнака "Реконструктор\М Учасник проєкту UNIT Special Forces Group (Одеса) Учасник Нормано-Сільванського Стратегічний командир За оборону За штурм Ветеран одеського страйкболу - 3 роки в страйкболі Ветеран одеського страйкболу - 5 років в страйкболі. "Хранитель традицій" Ветеран одеського страйкболу - 10 років в страйкболі. "Гра довжиною в життя"
MIB
Нагороди: 14
Has thanked: 2027 times
Been thanked: 3709 times

Повідомлення Arn »

Тема ОЧЕНЬ полезная. Особенно тем, кто собирается учавствовать в Unit MilSim. Особенно спецназу ;)
Відповісти

Повернутись до “Минулі ігри”